METROPOLIS RS

Kies je kleur 

Mat Black

Vanaf:

€ 9.399   Incl. BTW

Peugeot Motocycles behoudt zich het recht om zonder voorafgaande kennisgeving wijzigingen aan te brengen aan modellen en / of prijzen en kan geen enkele verantwoordelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden. Rijklaarkosten niet inbegrepen.

Slim en zuinig

De Peugeot Metropolis evolueert met behoud van zijn kwaliteiten. Het nieuwe ontwerp met de 13 "-velgen consolideert de sportiviteit van Peugeot Metropolis en verbetert het comfort en de handling. Deze unieke driewieler is efficiënt en praktisch en belichaamt opnieuw uitgevonden mobiliteit. De Metropolis RS biedt sportieve codes om de stad te veroveren.

Design

Comfort

PERFORMANCE

METROPOLIS RS Features

VEILIGHEID

Beschermend en geruststellend. Met zijn bandenspanningssensoren, dagrijlicht (DRL) - een wereldprimeur op een scooter! - , zijn asferische spiegels zonder dode hoek, zijn ABS-remming en zijn vooras afkomstig van autotechnologie. De Peugeot Metropolis speelt veiligheid, zonder compromissen.

COMFORTABEL & PRAKTISCH

Gastvrij. De rugleuning van de bestuurder en de voetsteunen voor de passagiers geven de Peugeot Metropolis een uitzonderlijk rijcomfort.

Technologisch en intuïtief. Het exclusieve voorlicht verzorgt een betere zichtbaarheid in het verkeer. Grote opbergvakken, sportief smoked windscherm, LCD-boordcomputer, handsfree startsleutel ... De Peugeot Metropolis is even geavanceerd als eenvoudig te besturen.

PERFORMANTIE

Motorisation PowerMotion 400
Deze nieuwe motor, ontwikkeld door onze ingenieurs en geproduceerd in Frankrijk, levert 35,6 pk en een koppel van 38,1 Nm en biedt het beste vermogen in zijn klasse. De koppelwinst bij lage toerentallen verhoogt het rijplezier nog meer. Dankzij de LFE -technologie op basis van een dubbele stang op lagers -  vermindert het de geluidsemissies en het verbruik. Het resultaat: uitzonderlijk rijplezier en eenvoudigere integratie in het verkeer.

METROPOLIS RS Specificaties

  • Lengte (mm) 2.160
  • Breedte stuur (mm) 745
  • Hoogte (mm) 1445
  • Zadelhoogte (mm) 780
  • Type 1 cilinder 4-takt 4 kleppen
  • Cilinderinhoud 400cc
  • Vermogen 26,2 kW @ 7000 TPM
  • Boring X slag (mm) 84 mm x 72 mm